Palvelut

Myyntiä ja markkinointia palveluna

VIDEOMAINOS®

VIDEOMAINOS®

VENUE® -TAPAHTUMAVIDEOT

VENUE® -TAPAHTUMAVIDEOT

MYYNTI- JA MARKKINOINTIYKSIKKÖ ​™

MYYNTI- JA MARKKINOINTIYKSIKKÖ ​™

MYYNTIOPTIMI - KOHDERYHMÄ ​™ -PALVELU

MYYNTIOPTIMI - KOHDERYHMÄ ​™ -PALVELU

Tilaa ammattilaiset nopeasti avuksenne!

Jos sinulla on kysymyksiä ​soita viipymättä Pasille numeroon 0443 433 433, tai laita viestiä pasi @ soldeman.fi ja kerro tilanteestanne!

Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

VIDEOMAINOS®

1 656 € (+Alv 24%)

Videomainos® on modernin myynnin ja markkinoinnin keihäänkärki. Palvelumme avulla aktivoit organisaatiosi käyttämään videomarkkinointia myynnin tukena. Palvelumme sisältää kiinnostusta herättävän Videomainoksen tuotannon esimerkiksi sosiaalisen myynnin ja digimarkkinoinnin käyttöön. Kuvauskohteina ja tarinan ytimenä voivat toimia tuotteet, palvelut, tai asiakaspalvelun asiantuntijat ja toiminta.

Tarinalliseten Videomainosten avulla on tarkoitus tehdä näkyväksi sitä mistä asiakkaanne kokevat saavansa eniten arvoa, teidän kilpailutekijänne. Myynti voi jatkaa!

Palvelutuotepaketin sisältö:
1 Video, kesto n. 30 s – 1.30 min. ​
Hinta sisältää: käsikirjoituksen, suunnittelun, valmistelut, kuvauksen ja jälkituotannon, sekä teokseen lisensoidun musiikin.

Jos kaipaat apua ja ideoita videoihin, tai niiden käsikirjoitukseen me autamme, soita numeroon 0443 433 433 Pasille, tai laita sähköpostia Santerille santeri @ soldeman.fi

Voit myös klikata alla olevaa nappia ja jättää yhteydenottopyynnön!

 

 

VENUE® -TAPAHTUMAVIDEOT

3 720 € (+Alv 24%)

VENUE ® -tapahtumavideot -palvelumme tuottaa ja koostaa ketterästi ja kohtuuhinnalla kaksi kiinnostusta herättävää tapahtumavideota.

Ensimmäinen video on suunnattu tapahtumanaikaisen sosiaalisen myynnin ja some-markkinoinnin käyttöön. Toinen video tehdään jälkituotantona kävijä- ja näytteilleasettajamarkkinoinnin tueksi tulevaisuuden myyntiä tukemaan.

​Video toimii modernin tapahtumamarkkinoinnin keihäänkärkenä. Tuotettujen ja editoitujen videoiden avulla asiakasverkostot aktivoidaan toimimaan tapahtumalähettiläinä lisäten sosiaaliseen markkinoinnin ulottuvuutta ja tehoa.

Palvelutuotepaketin sisältö:

VENUE® -tapahtumavideopalvelu sisältää tavallisesti 1 lyhyen videon ja yhden pidemmän tuotannon. ​
Hinta sisältää: suunnittelutapaamisen, valmistelun, kuvauksen ja jälkituotannon kommentointikierroksineen ja viimeistelyineen. Tavallisesti kuvaamme ja tuotamme ensimmäisen videon noin 2-3 tuntia tapahtuman avaamisesta. Tämän jälkeen kuvaamme materiaalia tapahtumasta yhdessäsovitun suunnitelman ja tavoitteen mukaisesti.

 

MYYNTI- JA MARKKINOINTIYKSIKKÖ ​™

4 744 €

Myynti- ja markkinointiyksikkö ™ on ainutlaatuinen palvelu, jonka avulla on helpompi pärjätä kilpailussa isompia yrityksiä vastaan. Yksilöllisesti räätälöitävä standardoitu palvelu huomioi organisaation myynti- ja markkinointistrategian, myyntiprosessin nykytilan ja kehittämistarpeet, sekä tulevaisuuden vaatimukset ja mahdollisuudet.

Jatkuva pidempikestoinen innostava ja valmentava tekeminen asiakkaan omien ammattilaisten kanssa tekee muutoksen juurruttamisesta osaksi toimintakulttuuria huomattavasti nopeampaa.

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.

 

MYYNTIOPTIMI – KOHDERYHMÄ ​™ -PALVELU

2 862 €

Myyntioptimi -Kohderyhmäpalvelu™ on asiakaskohderyhmien profilointi- ja luontipalvelu. Tämä yksilöllisesti räätälöitävä palvelu sisältää päättäjäprofiilien ja kohderyhmärekisterin luomisen, sekä automaattisen päivitysprosessin, jolla varmistetaan tulevaisuuden onnistumiset.

Suunnittelemme segmentoinnin, luomme kohderyhmän ja profiilin. Luomme ajantasaisen ja laadukkaan päättäjätietokannan myynnin ja markkinoinnin käyttöön. Palvelun on mahdollista löytää nopeasti uusia potentiaalisia asiakkaita. Oikea hyvin suunniteltu kohderyhmä yhdistettynä myynnin aktiviteetteihin ja tekoihin nopeuttaa myyntiprosessin toteuttamista.

Autamme halutessanne myös markkinointiviestinnän toteuttamisessa, tai voimme tehdä olemassa olevan vanhentuneen asiakasrekisterin tuoreutuksen ja analyysin, jolloin lakisääteinen tietosuojariski poistuu.

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.

Jos sinulla on kysymyksiä, tai haluat sparrata segmentointiasi kanssamme, soita 0443 433 433 (Pasi) ja käydään tilanteenne lävitse.

Kohderyhmä ™ on Suomen Asiakastiedon Myyntioptimi-ratkaisuun pohjautuva Soldemanin omistama palvelutuote.

 

Yhteydenottolomake