Palvelut

Palvelut

MAINOSVIDEOT JA YRITYSVIDEOT

MAINOSVIDEOT JA YRITYSVIDEOT

VENUE® -TAPAHTUMAVIDEOT

VENUE® -TAPAHTUMAVIDEOT

MYYNTI- JA MARKKINOINTIYKSIKKÖ ​™

MYYNTI- JA MARKKINOINTIYKSIKKÖ ​™

UUTISVIDEOKIRJE ™

UUTISVIDEOKIRJE ™

Soldeman videopalvelut – nopeaa ammattiapua yrityksen markkinointiratkaisuihin!

Tarjoamme videotuotantoa, kuten laadukkaita videomainoksia ja tapahtumavideoita ensisijaisesti Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Ota yhteyttä, autamme kaikessa konseptista käsikirjoitukseen ja jakeluun. Lue lisää palveluista alta!

Jos sinulla on kysymyksiä ​soita viipymättä Pasille numeroon 0443 433 433, tai laita viestiä pasi@soldeman.fi ja kerro tilanteestanne!

Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

MAINOSVIDEOT JA YRITYSVIDEOT

1 680 – 2 620 € (+alv 24%)

Mainosvideo ja yritysvideo ovat modernin myynnin ja markkinoinnin keihäänkärkiä. Palvelumme avulla aktivoit organisaatiosi käyttämään videomarkkinointia myynnin tukena. Palvelumme sisältää kiinnostusta herättävän mainosvideon tai yritysvideon tuotannon. Mainosvideota voitte hyödyntää esimerkiksi sosiaalisessa myynnissä ja digimarkkinoinnissa. Kuvauskohteina ja tarinan ytimenä voivat toimia yrityksenne tuotteet, palvelut, henkilöstö tai toiminta. Keskitymme asioihin, joista yrityksenne kilpailuetu muodostuu.

Tarinallisten mainosvideoiden avulla on tarkoitus tuoda lisänäkyvyyttä niille ominaisuuksille, joista asiakkaanne ovat kiinnostuneita. Tuotetaan asiakkaillenne lisäarvoa tekemällä teidän erikoisosaamisestanne näkyvää. Laitetaan myynti nousuun!

Palvelutuotepaketin sisältö:
1 video, kesto n. 30 s – 1.30 min. ​
Hintaan sisältyy käsikirjoitus, kuvaussuunnittelu, valmistelut, kuvaus, jälkituotanto värimäärittelyineen, kaksi korjauskierrosta sekä teokseen lisensoitu musiikki. Hinta sisältää myös matkakustannukset.

Jos kaipaat apua ja ideoita videoihin tai niiden käsikirjoitukseen, me autamme! Soita Pasille numeroon 0443 433 433  tai laita sähköpostia pasi@soldeman.fi

Voit myös klikata alla olevaa nappia ja jättää yhteydenottopyynnön!

VENUE ® -TAPAHTUMAVIDEO

3 720 € (+alv 24%)

VENUE ® -tapahtumavideo -palvelumme tuottaa ja koostaa ketterästi kaksi kohtuuhintaista, kiinnostusta herättävää tapahtumavideota.

Ensimmäinen video on suunnattu tapahtumanaikaiseen sosiaaliseen myyntiin ja somemarkkinointiin. Toinen video tehdään jälkimarkkinointia varten, tulevaisuuden myyntiä tukemaan.

​Video toimii modernin tapahtumamarkkinoinnin keihäänkärkenä. Tapahtumavideoiden avulla asiakasverkostot aktivoidaan toimimaan tapahtumalähettiläinä. Tämä lisää sosiaalisen markkinoinnin ulottuvuutta ja tehoa.

Palvelutuotepaketin sisältö:

VENUE® -tapahtumavideopalvelu sisältää 1 lyhyen videon ja yhden pidemmän tuotannon.

Hintaan sisältyy suunnittelutapaaminen, valmistelu, kuvaus ja jälkituotanto kommentointikierroksineen ja viimeistelyineen. Tavallisesti kuvaamme ja tuotamme ensimmäisen videon noin 2-3 tuntia tapahtuman avaamisesta. Tämän jälkeen kuvaamme materiaalia tapahtumasta yhdessäsovitun suunnitelman ja tavoitteen mukaisesti.

MYYNTI- JA MARKKINOINTIYKSIKKÖ ​™

4 744 €

Myynti- ja markkinointiyksikkö ™ on ainutlaatuinen palvelu, jonka avulla on sinun helpompi pärjätä kilpailussa isompia yrityksiä vastaan. Yksilöllisesti räätälöitävä, standardoitu palvelu huomioi organisaation myynti- ja markkinointistrategian, myyntiprosessin nykytilan ja kehittämistarpeet, sekä tulevaisuuden vaatimukset ja mahdollisuudet.

Jatkuva pidempikestoinen innostava ja valmentava tekeminen asiakkaan omien ammattilaisten kanssa tekee muutoksen juurruttamisesta osaksi toimintakulttuuria huomattavasti nopeampaa.

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.

UUTISVIDEOKIRJE ™ -PALVELU

3 862 €

Uutisvideokirje ™ -palvelu.

Uutisvideokirje ™ on yrityksen viestintään ja markkinointiviestintään suunniteltu videoformaatti, joka kertoo helposti, kiinnostavasti ja saavuttavasti asiakkaille ja tärkeille sidosryhmille mitä uutta, tai parannuksia yrityksessä on tapahtunut. Uutisvideokirjettä voidaan hyödyntää myös sosiaalisessa myynnissä ja digimarkkinoinnissa.

Soldemanin Uutisvideokirje ™ -palvelulle on myönnetty ensimmäisenä videopalveluna Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo, että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Autamme sisällön suunnittelemisessa, käsikirjoituksessa ja toteuttamisessa. Voimme myös lisensoida formaatin yrityksen käyttööön, jolloin yritys saa työkalut Uutisvideokirje ™ -omatuotannon toteuttamiseen.

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.

Palvelu tullaan lanseeraamaan elokuussa 2020.

Jos sinulla on kysymyksiä, tai haluat sparrata aiheesta kanssamme, soita Pasille 0443 433 433  niin käydään tilanteenne lävitse.

Uutisvideokirje™ on Soldemanin omistama vakioitu ja monistettava palvelutuote.

Yhteydenottolomake