Palvelut

Palvelut

MAINOSVIDEO®

MAINOSVIDEO®

VENUE® -TAPAHTUMAVIDEOT

VENUE® -TAPAHTUMAVIDEOT

MYYNTI- JA MARKKINOINTIYKSIKKÖ ​™

MYYNTI- JA MARKKINOINTIYKSIKKÖ ​™

MYYNTIOPTIMI - KOHDERYHMÄ ​™ -PALVELU

MYYNTIOPTIMI - KOHDERYHMÄ ​™ -PALVELU

Soldeman videopalvelut – nopeaa ammattiapua yrityksen markkinointiratkaisuihin!

Tarjoamme videotuotantoa, kuten laadukkaita videomainoksia ja tapahtumavideoita ensisijaisesti Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Palveluihimme kuuluu myös yrityksesi kohderyhmien profilointi sekä ainutlaatuiset myynti- ja markkinointiyksiköt. Lue lisää palveluista alta!

Jos sinulla on kysymyksiä ​soita viipymättä Pasille numeroon 0443 433 433, tai laita viestiä pasi@soldeman.fi ja kerro tilanteestanne!

Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

MAINOSVIDEO®

1 656 € (+alv 24%)

Mainosvideo® on modernin myynnin ja markkinoinnin keihäänkärki. Palvelumme avulla aktivoit organisaatiosi käyttämään videomarkkinointia myynnin tukena. Palvelumme sisältää kiinnostusta herättävän mainosvideon tuotannon. Mainosvideota voitte hyödyntää esimerkiksi sosiaalisessa myynnissä ja digimarkkinoinnissa. Kuvauskohteina ja tarinan ytimenä voivat toimia yrityksenne tuotteet, palvelut, henkilöstö tai toiminta. Keskitytään asioihin, joista yrityksenne kilpailuetu muodostuu.

Tarinallisten mainosvideoiden avulla on tarkoitus tuoda lisänäkyvyyttä niille ominaisuuksille, joista asiakkaanne ovat kiinnostuneita. Tuotetaan asiakkaillenne lisäarvoa tekemällä teidän erikoisosaamisestanne näkyvää. Laitetaan myynti nousuun!

Palvelutuotepaketin sisältö:
1 video, kesto n. 30 s – 1.30 min. ​
Hintaan sisältyy käsikirjoitus, kuvaussuunnittelu, valmistelut, kuvaus ja jälkituotanto, kaksi korjauskierrosta sekä teokseen lisensoitu musiikki.

Jos kaipaat apua ja ideoita videoihin tai niiden käsikirjoitukseen, me autamme! Soita Pasille numeroon 0443 433 433  tai laita sähköpostia pasi@soldeman.fi

Voit myös klikata alla olevaa nappia ja jättää yhteydenottopyynnön!

VENUE® -TAPAHTUMAVIDEO

3 720 € (+alv 24%)

VENUE® -tapahtumavideo -palvelumme tuottaa ja koostaa ketterästi kaksi kohtuuhintaista, kiinnostusta herättävää tapahtumavideota.

Ensimmäinen video on suunnattu tapahtumanaikaiseen sosiaaliseen myyntiin ja somemarkkinointiin. Toinen video tehdään jälkimarkkinointia varten, tulevaisuuden myyntiä tukemaan.

​Video toimii modernin tapahtumamarkkinoinnin keihäänkärkenä. Tapahtumavideoiden avulla asiakasverkostot aktivoidaan toimimaan tapahtumalähettiläinä. Tämä lisää sosiaalisen markkinoinnin ulottuvuutta ja tehoa.

Palvelutuotepaketin sisältö:

VENUE® -tapahtumavideopalvelu sisältää 1 lyhyen videon ja yhden pidemmän tuotannon.

Hintaan sisältyy suunnittelutapaaminen, valmistelu, kuvaus ja jälkituotanto kommentointikierroksineen ja viimeistelyineen. Tavallisesti kuvaamme ja tuotamme ensimmäisen videon noin 2-3 tuntia tapahtuman avaamisesta. Tämän jälkeen kuvaamme materiaalia tapahtumasta yhdessäsovitun suunnitelman ja tavoitteen mukaisesti.

MYYNTI- JA MARKKINOINTIYKSIKKÖ ​™

4 744 €

Myynti- ja markkinointiyksikkö ™ on ainutlaatuinen palvelu, jonka avulla on sinun helpompi pärjätä kilpailussa isompia yrityksiä vastaan. Yksilöllisesti räätälöitävä, standardoitu palvelu huomioi organisaation myynti- ja markkinointistrategian, myyntiprosessin nykytilan ja kehittämistarpeet, sekä tulevaisuuden vaatimukset ja mahdollisuudet.

Jatkuva pidempikestoinen innostava ja valmentava tekeminen asiakkaan omien ammattilaisten kanssa tekee muutoksen juurruttamisesta osaksi toimintakulttuuria huomattavasti nopeampaa.

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.

MYYNTIOPTIMI – KOHDERYHMÄ ​™ -PALVELU

2 862 €

Myyntioptimi -kohderyhmäpalvelu™ on asiakaskohderyhmien profilointi- ja luontipalvelu. Tämä yksilöllisesti räätälöitävä palvelu sisältää päättäjäprofiilien ja kohderyhmärekisterin luomisen, sekä automaattisen päivitysprosessin, jolla varmistetaan tulevaisuuden onnistumiset.

Suunnittelemme segmentoinnin, luomme kohderyhmän ja profiilin. Luomme ajantasaisen ja laadukkaan päättäjätietokannan myynnin ja markkinoinnin käyttöön. Palvelun on mahdollista löytää nopeasti uusia potentiaalisia asiakkaita. Hyvin suunniteltu kohderyhmä yhdistettynä myynnin aktiviteetteihin ja tekoihin nopeuttaa myyntiprosessin toteuttamista.

Autamme halutessanne myös markkinointiviestinnän toteuttamisessa tai voimme tehdä olemassa olevan vanhentuneen asiakasrekisterin tuoreutuksen ja analyysin, jolloin lakisääteinen tietosuojariski poistuu.

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.

Jos sinulla on kysymyksiä, tai haluat sparrata segmentointiasi kanssamme, soita Pasille 0443 433 433  niin käydään tilanteenne lävitse.

Kohderyhmä ™ on Suomen Asiakastiedon Myyntioptimi-ratkaisuun pohjautuva Soldemanin omistama palvelutuote.

Yhteydenottolomake