UUTISVIDEOKIRJE​ ™ -PALVELU

UUTISVIDEOKIRJE​ ™ -PALVELU

3 862 €

Uutisvideokirje ™ ​-palvelu Uutisvideokirje (UVK) on yrityksen viestintään ja markkinointiviestintään suunniteltu videoformaatti, joka kertoo helposti, kiinnostavasti ja saavuttavasti asiakkaille ja tärkeille sidosryhmille mitä uutta, tai parannuksia yrityksessä on tapahtunut. Uutisvideokirje tuottaa yritykselle jatkuvana tuotantona laadukasta, saavuttavaa ja kiinnostusta herättävää sisältöä sekä sidosryhmäviestintään että sosiaaliseen mediaan. Uutisvideokirjettä voidaan hyödyntää myös sosiaalisessa myynnissä ja digimarkkinoinnissa.

Uutisvideokirje-palvelun ja tuotantoprosessimme voidaan perinteisestä digitaalisesta viestinnästä tehdä vaikuttavampi ja saavuttavampi av-versio, joka on helposti kulutettava ja laajemmalle kohderyhmälle soveltuva yrityksen markkinointia ja viestintää tukeva työkalu.

Suunnittelemme yhdessä kanssanne Uutisvideokirjeen -teemoituksen, tarinat, sisällöt, luomme käsikirjoituksen ja toteutamme videoinnin jälkituotantoineen helposti avaimet käteen -periaatteella. Autamme kaikissa vaiheissa, jotta organisaation omia resursseja kuormitetaan mahdollisimman vähän ja he voivat keskittyä oman liiketoiminnan tekemiseen.

Uutisvideokirje-formaatti ja tuotantokatalogi on myös mahdollista lisensoida yrityksen käyttööön. Formaatti antaa yritykselle työkalut ja ohjeet omatuotannon kustannustehokkaaseen ja ammattimaiseen toteuttamiseen.

Uutisvideokirje™ kestää lyhyimmillään 102 sekuntia (1 Minuutti, 42 sekuntia) ja pisimmillään 386 sekuntia (6 Minuuttia, 26 sekuntia). Uutisvideokirjeen jakelukanavina toimivat yrityksen kaikki määritetyt digitaaliset kanavat yrityksen digital signage -sisänäytöistä kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube jne.).

Palvelu on lanseerattu!

Jos sinulla on kysymyksiä, tai haluat sparrata aiheesta kanssamme, soita Pasille 0443 433 433  niin käydään tilanteenne lävitse.

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.

Uutisvideokirje™ on Soldemanin luoma ja omistama vakioitu monistettava palvelutuote.

Ota yhteyttä